ETTAN – SKÖTSEL


Information

För vem?

Har du precis blivit med trädgård som du inte har en aning om hur den ska skötas?  Du kanske har en äldre trädgård som inte har fått så mycket uppmärksamhet sista åren. Funderar du över vilka växter du ska spara och vilka som behöver bytas ut? Den här tjänsten är för dig som behöver hjälp med hur du ska sköta din trädgård och vad som behöver åtgärdas för att den ska må bra och bli mer lättskött.

Vad ingår?

I den här tjänsten ingår ett hembesök på 2 h där vi går igenom din trädgård och ser vad som behöver förbättras och hur dina växter ska skötas. Bra möjlighet att få svar på dina trädgårdsfrågor. Efter mötet så får du en åtgärdsplan utifrån det vi pratat om på mötet. Det gör det enkelt att få en översikt över vad som behöver åtgärdas i din trädgård. Du får även en skötselplan på hur du ska sköta din trädgård.

Krav

För att använda den här tjänsten krävs att du:

  • Är trädgårdsintresserad

  • Har en uppvuxen trädgård

  • Har en tomt på max 1500 m2

  • Bor inom 5 mil från Rydaholm (ex: Värnamo, Alvesta, Växjö, Ljungby)


Uppfyller du inte kraven? Bokningssystemet och tjänsterna är anpassade efter dessa krav men det går ofta att anpassa för dig som t ex bor längre bort. Det blir då en viss justering av pris, främst tillägg av resa samt behöver jag boka in dig manuellt istället.


FAQ

Behöver jag förbereda mig?

Det kan vara bra att skriva ner lite anteckningar innan jag kommer så att du hinner få svar på dina frågor och att vi hinner prata om de problem som finns i din trädgård.

Behöver jag anteckna under mötet?

Nej, jag antecknar det vi pratar om och kompletterar i åtgärdsprogrammet med mer information om det behövs.

När får jag materialet?

Det kommer som PDF på din mail inom 7 dagar.

Jag kan inte så mycket om trädgård…

Det gör inget, det här paketet är en bra start för dig som inte vet hur du ska ta hand om din trädgård eller vad du har för växter i den. Inga frågor är dumma så passa på att fråga allt du vill under mötet.

Praktisk information

Hur det går till:

Jag kommer till din trädgård på den inbokade tiden. Vi går gemensamt igenom din trädgård och tittar på dina växter och om du har några särskilda problem samt om något kan förbättras. Jag antecknar det vi pratar om.

Vad ingår:
  • Hembesök 2 h
  • Åtgärdsprogram
  • Skötselplan
Leverans:

Du får materialet i PDF-format inom 7 dagar. För ett tillägg på 100 kr (betalas via Swisch) får du även ett utskrivet exemplar skickat via post.

Kostnad:

3 500 kr inkl moms och resa.

Kampanj: 2450 kr inkl moms och resa, gäller augusti och september.

Betalning:

Betalning sker antingen via BokaDirekt eller Swisch när jag är hos dig. Med Klarna kan du betala både med banköverföring och kort men även välja andra alternativ såsom avbetalning.

Bokning

BokaDirekt

Du kan själv gå in för att se vilka tider som är lediga och för att boka din tid. Eftersom mina kunder bor med en radie på 10 mil så kan jag i bokningssystemet inte lägga tiderna för nära varandra. Det betyder att det kan finnas fler eller andra tider än vad som syns i systemet. De flesta dagar har tider mellan 8:00-11:00, medan vissa har mellan 8:00-16:00. Har du problem med bokningen eller svårt att hitta en tid som passar så ring eller maila. Inga bokningar görs på helger och kvällar.

Telefon

Ring 070-213 78 20 för att boka tid eller få reda på mer om den här tjänsten. Jag nås säkrast vardagar 7-12.

Boka tid
Skötsel - åtgärdsplan

Åtgärdsplan. 

Skötsel - skötselplan

Skötselbeskrivning.