ETTAN – SKÖTSEL


Information

För vem?

Har du precis blivit med trädgård som du inte har en aning om hur den ska skötas?  Du kanske har en äldre trädgård som inte har fått så mycket uppmärksamhet sista åren. Funderar du över vilka växter du ska spara och vilka som behöver bytas ut? Den här tjänsten är för dig som behöver hjälp med hur du ska sköta din trädgård och vad som behöver åtgärdas för att den ska må bra och bli mer lättskött.

Vad ingår?

I den här tjänsten ingår ett hembesök på 2 h där vi går igenom din trädgård och ser vad som behöver förbättras och hur dina växter ska skötas. Bra möjlighet att få svar på dina trädgårdsfrågor. Efter mötet så får du en åtgärdsplan utifrån det vi pratat om på mötet. Det gör det enkelt att få en översikt över vad som behöver åtgärdas i din trädgård. Du får även en skötselplan på hur du ska sköta din trädgård.

Krav

För att använda den här tjänsten krävs att du:

  • Är trädgårdsintresserad

  • Har en uppvuxen trädgård

  • Har en tomt på max 1500 m2

  • Bor inom 5 mil från Rydaholm (ex: Värnamo, Alvesta, Växjö, Ljungby)


Uppfyller du inte kraven? Tjänsterna är anpassade efter dessa krav men det går ofta att anpassa för dig som t ex bor längre bort. Det blir då en viss justering av pris.


FAQ

Behöver jag förbereda mig?

Det kan vara bra att skriva ner lite anteckningar innan jag kommer så att du hinner få svar på dina frågor och att vi hinner prata om de problem som finns i din trädgård.

Behöver jag anteckna under mötet?

Nej, jag antecknar det vi pratar om och kompletterar i åtgärdsprogrammet med mer information om det behövs.

När får jag materialet?

Det kommer som PDF på din mail inom 7 dagar.

Jag kan inte så mycket om trädgård…

Det gör inget, det här paketet är en bra start för dig som inte vet hur du ska ta hand om din trädgård eller vad du har för växter i den. Inga frågor är dumma så passa på att fråga allt du vill under mötet.

Praktisk information

Hur det går till:

Jag kommer till din trädgård på den inbokade tiden. Vi går gemensamt igenom din trädgård och tittar på dina växter och om du har några särskilda problem samt om något kan förbättras. Jag antecknar det vi pratar om.

Vad ingår:
  • Hembesök 2 h
  • Åtgärdsprogram
  • Skötselplan
Leverans:

Du får materialet i PDF-format inom 7 dagar. För ett tillägg på 100 kr (betalas via Swisch) får du även ett utskrivet exemplar skickat via post.

Kostnad:

3 500 kr inkl moms och resa.

Betalning:

Betalning sker kontant eller via Swich när jag är hos dig.

Bokning

Telefon, mail eller meddelande

Ring 070-213 78 20 , maila eller skicka ett meddelande från hemsidan. Det går även bra att kontakta mig via facebook. Jag nås säkrast vardagar 7-14.

Uppdrag görs normalt mellan 7:30-13:30 på vardagar.

Skötsel - åtgärdsplan

Åtgärdsplan. 

Skötsel - skötselplan

Skötselbeskrivning.