TILLÄGG 1 – MARKPLANER


Information

Den här delen är ett tillägg till Konceptet. Ibland görs den direkt i samband med Konceptet och ibland senare när behovet uppkommer. Markplanen lämnas till den som ska anlägga trädgården om man inte gör det själv. Markplanen visar var det ska vara gångar, planteringsytor och trädäck mm. Markplanen är även bra då man vill ha offert på både arbete och material såsom marksten. Ibland kompletteras markplanen med ritningar över en specifik detalj eller snittbilder för att tydliggöra något. Normalt sätt träffas vi och pratar igenom ritningen när jag lämnar över den men ibland kan den även skickas. Markplanen görs på offert eller på löpande timme beroende på vad som passar bäst.

Översikt markplan med beskrivning.

Markplan i detalj, skala 1:100.

Exempel på en kompletterande snitt-bild för att tydliggöra en detalj i trädgården.

Praktisk information

Hur det går till:

När du behöver markplaner hör du av dig till mig och vi pratar igenom om det är några justeringar som behöver göras och om det är några andra funderingar som har kommit upp sedan du fått Konceptet. Många gånger görs markplanen eller delar av den direkt efter att Konceptet är klart. Var ute i god tid så att du hinner få markplanerna innan anläggaren kommer.

Förberedelser:

Är det något från konceptet som ska justeras behöver du skriva ner det om det inte redan är något jag antecknat från tidigare möte. Oftast så är allt förberett inför markplanerna från vår tidigare kontakt.

Vad ingår:
  • Eventuellt möte om det är mycket att diskutera.
  • Markplan i skala 1:100
  • Extra detaljritningar vid behov
  • Snittbilder vid behov
Vad ingår inte:

Planteringsplaner och växtlistor ingår inte. De här dokumenten visar endast planteringsytorna men inte växterna. Åtgång på material ingår inte men markplanen är ett bra offertunderlag att lämna till olika leverantörer och anläggare.

Kostnad:

För en normal villaträdgård ligger priserna från 5 500 kr inkl moms.

Resa inom 5 mil från Rydaholm.
Reseersättning utöver 5 mil/45 min tillkommer med 450 kr/h och 50 kr/mil. Vid presentation kan mötet läggas på mitt kontor eller på t ex ett café inom 5 mil från Rydaholm.

Betalning:

Betalning sker efter överlämnandet av materialet via faktura.

Tider:

Möten sker normalt mellan 7:30-11:30 på vardagar. Vissa dagar finns även tider mellan 07:30-16:00.

Bokning:

Du bokar via mail eller telefon.

Bokning

Telefon

Ring 070-213 78 20 för att boka tid eller få reda på mer om den här tjänsten. Jag nås säkrast vardagar 7-12.

Intresseformulär

Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Jag vill boka/veta mer om:

Ditt meddelande