OFFERTMÖTE


Information

På offertmötet tittar vi på din trädgård och vilka förutsättningar som finns. Vi pratar om vad det är du vill förändra och vi diskuterar vilken hjälp du behöver för att nå dit. Ibland passar det bäst att arbeta på löpande timmar och ibland i samlade uppdrag och inte sällan en kombination av båda. I vissa fall kan jag ge prisuppgifter direkt på plats men oftast får du en offert efter mötet. Du förbinder dig inte till något, det här mötet är helt förutsättningslöst och en bra hjälp för dig att få klarhet i vad du vill göra med din trädgård och vilket upplägg som passar bäst.

Praktisk information

Hur det går till:

Vi träffas i din trädgård och mötet tar mellan 1-2 h.

Förberedelser:

Du behöver inte förbereda dig inför mötet på något speciellt sätt. Det kan dock vara en bra idé att ha tomtkarta till hands om det finns någon, det är bra material att ha när man diskutera olika problem och förutsättningar.

Kostnad:

Gratis inom 5 mil från Rydaholm. Utöver 4 mil tillkommer resekostnad.
Bor du utanför 5 mil kan du boka telefonmöte istället.

Tider:

Möten sker normalt mellan 08:00-11:00 på vardagar. Vissa dagar finns även tider mellan 08:00-16:00. Andra tider kan ibland bokas in över mail/telefon, kontakta mig så försöker vi hittar en tid som passar.

Bokning:

Om du bor inom 5 mil från Rydaholm kan du själv gå in och boka ett offertmöte på BokaDirekt likaså om du vill boka ett telefonmöte. Bor du längre bort eller hellre vill prata direkt med mig så är du välkommen att ringa eller fylla intresseanmälan nedan så kontaktar jag dig.

Avbokning:

Vid förhinder så kan du avboka på BokaDirekt om du har bokat där, annars ringer eller mailar du så fort som möjligt. Senast 1 dag innan. Skulle du få förhinder samma dag så ringer du så snart du kan. Jag har alltid telefonen på innan ett möte, kör jag bil så svarar jag så fort jag kan.

Bokning

Telefon

Ring 070-213 78 20 för att boka tid eller få reda på mer om den här tjänsten. Jag nås säkrast vardagar 7-12.


BokaDirekt

Bor du inom 4 mil från Rydaholm så kan du själv gå in och boka på BokaDirekt.
Bor du utanför kan du boka ett telefonmöte på BokaDirekt.

Boka tid

Intresseformulär

Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Jag vill boka/veta mer om:

Ditt meddelande