TURBO 1-2-3


Turbotjänster

Är du trädgårdsintresserad men behöver lite hjälp på traven för att få din drömträdgård? Då kanske någon av mina turbotjänster är något för dig.

Turbotjänsterna är för dig som:

  • Är trädgårdsintresserad

  • Har en uppvuxen trädgård

  • Har en tomt på max 1500 m2

  • Bor inom 5 mil från Rydaholm (ex: Värnamo, Alvesta, Växjö, Ljungby)Paketen bokas via telefon eller mail.

Uppfyller du inte kraven? Tjänsterna är anpassade efter dessa krav men det går ofta att anpassa för dig som t ex bor längre bort. Det blir då en viss justering av pris, främst tillägg av resa.

Har du precis blivit med trädgård som du inte har en aning om hur den ska skötas?  Du kanske har en äldre trädgård som inte har fått så mycket uppmärksamhet sista åren. Funderar du över vilka växter du ska spara och vilka som behöver bytas ut? Det här paketet är för dig som behöver hjälp med hur du ska sköta din trädgård och vad som behöver åtgärdas för att den ska må bra och bli mer lättskött.

Vi har väl alla stått där, på plantskolan, och impulsköpt perenner för glatta livet och väl hemma insett att man inte har en aning om vart man ska plantera dem. Man inser ofta också att det fortfarande ser tomt ut trots alla nya växter och är det inte lite rörigt också? Även om det är roligt att plantera och göra om så finns det stunder där man tröttnat och helt enkelt vill få färdigt den där rabatten.

Står du där med en gräsmatta och ett par gamla fruktträd? Har du tänkt att du borde ha en gång fram till ytterdörren men vet inte hur den ska se ut? Är du händig och duktig med växter men har problem med de stora formerna? Vill du använda dig av det du har och hålla ner kostnaderna? Då är Trean något som kan passa dig.

Hembesök 2 h
Åtgärdsprogram
Skötselplan
Hembesök 1-2 h
Planteringsplan 1:100
Växtlista
Lökförslag
Hembesök 2 h
Illustrationsplan 1:100
Presentation 2 h
Fia Sjögren
Fia SjögrenTrädgårdsarkitekt
Mitt fokus ligger på att arbeta med starka former och tydliga rum, att använda bra proportioner och att hitta intressanta linjer, snygga vinklar och starka kontraster. Jag älskar växter och utmaningen i att kombinera växter med funktion, arkitektur och andra material.